Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Hvordan miste kunder

06.05.08

Rett etter påske var jeg innom en sportsforretning for å kjøpe litt utstyr til sommeren. En av artiklene jeg var ute etter var ikke lagerført, og måtte bestilles fra leverandøren. I følge selgeren var dette helt uproblematisk, og tok normalt sett en dag eller to. Greit, varen ble notert og selgeren skulle bestille den dagen etter.

I det jeg skal på vei ut døren sier selgeren følgende: «Og du, hvis ikke du hører noe i løpet av en ukes tid er det bare å ringe, i tilfelle vi har glemt det!»

Famous last words, for du kan jo gjette hva som skjedde. Nå, rundt fire uker senere, har jeg fortsatt ikke hørt noe, så jeg gikk inn i en annen sportsforretning som bestilte varen på stedet. Det tok én dag.

Jeg slutter aldri å la meg overraske av mennesker som ikke forstår sammenhengen mellom deres egen prestasjon og lønnsutbetalingen som kommer en gang i måneden.

Frustrasjoner

Som leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2022 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler