Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Kaffe med CafeSolo fra Eva Solo

12.05.08

CafeSolo fra Eva Solo

Foto: Eva Solo

For noen uker siden hørte jeg den umiskjennelige lyden av glass som knuses, etterfulgt av lavmælte banneord fra kvinnen jeg bor sammen med. Knuselyden var min kjære kaffepresse fra Bodum som gikk i tusen knas. Til tross for at jeg foretrekker te, liker jeg allikevel å starte dagen med en dose koffein. Hva nå?

Svaret heter CafeSolo og kommer fra Eva Solo, en dansk produsent av lekre dingser til å ha i hjemmet. Man koker opp en liter vann, trekker på neoprene-sokken, har i passende mengde kaffe, heller på vann, rører om og setter i filter og propp til slutt. Enkelt og greit, og kaffen holder seg varm lenge.

Martin anbefaler CafeSolo fra Eva Solo

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt