Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Kaffe med CafeSolo fra Eva Solo

12.05.08

CafeSolo fra Eva Solo

Foto: Eva Solo

For noen uker siden hørte jeg den umiskjennelige lyden av glass som knuses, etterfulgt av lavmælte banneord fra kvinnen jeg bor sammen med. Knuselyden var min kjære kaffepresse fra Bodum som gikk i tusen knas. Til tross for at jeg foretrekker te, liker jeg allikevel å starte dagen med en dose koffein. Hva nå?

Svaret heter CafeSolo og kommer fra Eva Solo, en dansk produsent av lekre dingser til å ha i hjemmet. Man koker opp en liter vann, trekker på neoprene-sokken, har i passende mengde kaffe, heller på vann, rører om og setter i filter og propp til slutt. Enkelt og greit, og kaffen holder seg varm lenge.

Martin anbefaler CafeSolo fra Eva Solo

Duppeditter Tester

Som leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er SVP Business Development, International Growth hos Documaster. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2022 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler