Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Når griser flyr

19.05.08

Akkurat nå snør det sannsynligvis tett et visst sted, for jeg så akkurat en flokk griser fly forbi vinduene her jeg sitter. På radioen ble det sagt at Dovre har falt. Gruppen Nine Inch Nails har akkurat publisert albumet «The Slip» for gratis nedlasting i følgende formater:

  • Høykvalitets MP3
  • FLAC i CD-kvalitet
  • Høykvalitets FLAC
  • Apple Lossless
  • Høykvalitets WAVE

All musikken er DRM-fri og lisensiert under en Creative Commons-lisens. Musikken tar alt fra 87 MB til 1,5 GB, avhengig av hvilket format man velger, og distribueres via BitTorrent. Har de blitt smittet av NRK-effekten?

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt