Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Friprogsenteret i Tromsø

10.06.08

I dag åpnet statsråd Heidi Grande Røys Friprogsenterets nye kontor i Tromsø. Samtidig ble Friprogsenterets nyansatte ved Tromsø-kontoret, Morten Amundsen, presentert. For detaljer rundt åpningen henviser jeg til pressemeldingen som er publisert på Friprogs nettsted, mens jeg her presenterer noen bilder.

Direktør i Friprog, Heidi Arnesen Austlid overrekker Heidi Grande Røys en «Share the Ware» t-skjorte. Disse skjortene ble blant annet delt ut under Go Open, og ble en fantastisk suksess. Vi skal lage flere t-skjorter.

Heidi Arnesen Austlid og Heidi Grande Røys

Styreleder i Friprog og ordfører i Nedre Eiker kommune, Anders Werp innleder pressekonferansen for en nesten fullsatt sal.

Anders B. Werp

Etter innledningen snakket statsråden om hvorfor et Friprogsenter i Tromsø er viktig og riktig. I panelet sitter også Steinar Pettersen, senterleder ved Nasjonalt senter for telemedisin, som er svært langt fremme på utvikling av løsninger innen telemedisin. NTS har omtrent 100 ansatte fra hele 15 nasjoner. Slikt imponerer og inspirerer. Friprogsenteret vil være samlokalisert med NTS, og vil her i Tromsø hovedsaklig bedrive arbeid rundt helse og FoU.

Heid Arnesen Austlid, Heidi Grande Røys og Steinar Pettersen

Heidi Grande Røys klipper snoren og åpner offisielt Friprogsenteret i Tromsø. Til venstre Christer Gundersen, til høyre Morten Amundsen.

Heidi Grande Røys åpner Friprogsenteret i Tromsø

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler