Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Friprogsenteret i Tromsø

10.06.08

I dag åpnet statsråd Heidi Grande Røys Friprogsenterets nye kontor i Tromsø. Samtidig ble Friprogsenterets nyansatte ved Tromsø-kontoret, Morten Amundsen, presentert. For detaljer rundt åpningen henviser jeg til pressemeldingen som er publisert på Friprogs nettsted, mens jeg her presenterer noen bilder.

Direktør i Friprog, Heidi Arnesen Austlid overrekker Heidi Grande Røys en «Share the Ware» t-skjorte. Disse skjortene ble blant annet delt ut under Go Open, og ble en fantastisk suksess. Vi skal lage flere t-skjorter.

Heidi Arnesen Austlid og Heidi Grande Røys

Styreleder i Friprog og ordfører i Nedre Eiker kommune, Anders Werp innleder pressekonferansen for en nesten fullsatt sal.

Anders B. Werp

Etter innledningen snakket statsråden om hvorfor et Friprogsenter i Tromsø er viktig og riktig. I panelet sitter også Steinar Pettersen, senterleder ved Nasjonalt senter for telemedisin, som er svært langt fremme på utvikling av løsninger innen telemedisin. NTS har omtrent 100 ansatte fra hele 15 nasjoner. Slikt imponerer og inspirerer. Friprogsenteret vil være samlokalisert med NTS, og vil her i Tromsø hovedsaklig bedrive arbeid rundt helse og FoU.

Heid Arnesen Austlid, Heidi Grande Røys og Steinar Pettersen

Heidi Grande Røys klipper snoren og åpner offisielt Friprogsenteret i Tromsø. Til venstre Christer Gundersen, til høyre Morten Amundsen.

Heidi Grande Røys åpner Friprogsenteret i Tromsø

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • Micro-Generation Born Between 1977-1983 Given New Name

  If you were born between 1977-1983, you’ve likely been nodding along in agreement. While this window is only seven years wide, we are a cohort that grew up between two very different cohorts—the Gen-Xers and the Millennials. We are the bridge from analog to digital, and for that reason, Woodman, Associate Professor of Sociology, is now classifying us as Xennials.

 • What’s my job again? Three steps to promote value within an Agile team | ThoughtWorks

  Agility is a mindset — a culture that depends on each and every one of us. It’s the belief that each person can contribute unique value to a project. This is challenging — many of us aren’t used to the level of ownership, collaboration, flexibility and disruptive thinking that Agile demands.

 • Chris Slane’s privacy-oriented editorial cartoons are painfully funny – Boing Boing

  Online privacy is pretty much a dumpster-fire, but it’s a funny dumpster fire in the world of Kiwi editorial cartoonist Chris Slane, whose one-panel strips are hilarious in a kind of oh-shit-we’re-doomed kind of way.

 • Kristin Clemets blogg

  Det har vært trist å følge norsk politikk denne uken. Men kanskje kan det komme noe godt ut av det. For kanskje kan våre politikere nå rette blikket fremover og erkjenne farene ved forfall og forsøpling av den politiske debatten.

 • The 600+ Companies PayPal Shares Your Data With - Schneier on Security

  One of the effects of GDPR – the new EU General Data Protection Regulation – is that we’re all going to be learning a lot more about who collects our data and what they do with it. Consider PayPal, that just released a list of over 600 companies they share customer data with.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt