Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Open Nordic & eZ Conference 2008

19.06.08

eZ Systems' lokaler på Klosterøya i Skien

Årets eZ Conference i Skien er et fellesarrangement med Open Nordic, hvor blant annet Friprogsenteret er medarrangør. Digi.no dekker konferansen over to dager, så jeg kommer neppe til å skrive noen utfyllende artikler om innholdet.

I går var det partnerfest i de nye lokalene til eZKlosterøya, hvor jeg selvfølgelig snek meg med. Her fikk jeg blant annet tatt et par øl med BBCs «Head of International Development», som villig fortalte om deres løsninger, om BBCs produksjoner som for eksempel Top Gear, Fawlty Towers og Planet Earth. Sistnevnte er for øvrig den bestselgende Blu-ray-utgivelsen til dags dato.

I dag er det konferanser, med flere forskjellige spor. Vi har Open Nordic, det er eZ Media, eZ Best Practices og Open Nordic Mobile. Sistnevnte inneholder blant annet demonstrasjon av OpenMoko, den første reelt åpne telefonen på markedet.

I kveld er arrangeres eZ Awards, hvor priser deles ut for årets partner, årets nettsted, årets prosjekt, og så videre. I fjor trakk eZ Awards rundt 900 deltakere, med blant annet Heidi Grande Røys. I år er dessverre ikke været like godt, men det skal bli spennende å se hva kvelden bringer.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler