Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Open Nordic & eZ Conference 2008

19.06.08

eZ Systems' lokaler på Klosterøya i Skien

Årets eZ Conference i Skien er et fellesarrangement med Open Nordic, hvor blant annet Friprogsenteret er medarrangør. Digi.no dekker konferansen over to dager, så jeg kommer neppe til å skrive noen utfyllende artikler om innholdet.

I går var det partnerfest i de nye lokalene til eZKlosterøya, hvor jeg selvfølgelig snek meg med. Her fikk jeg blant annet tatt et par øl med BBCs «Head of International Development», som villig fortalte om deres løsninger, om BBCs produksjoner som for eksempel Top Gear, Fawlty Towers og Planet Earth. Sistnevnte er for øvrig den bestselgende Blu-ray-utgivelsen til dags dato.

I dag er det konferanser, med flere forskjellige spor. Vi har Open Nordic, det er eZ Media, eZ Best Practices og Open Nordic Mobile. Sistnevnte inneholder blant annet demonstrasjon av OpenMoko, den første reelt åpne telefonen på markedet.

I kveld er arrangeres eZ Awards, hvor priser deles ut for årets partner, årets nettsted, årets prosjekt, og så videre. I fjor trakk eZ Awards rundt 900 deltakere, med blant annet Heidi Grande Røys. I år er dessverre ikke været like godt, men det skal bli spennende å se hva kvelden bringer.

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • Micro-Generation Born Between 1977-1983 Given New Name

  If you were born between 1977-1983, you’ve likely been nodding along in agreement. While this window is only seven years wide, we are a cohort that grew up between two very different cohorts—the Gen-Xers and the Millennials. We are the bridge from analog to digital, and for that reason, Woodman, Associate Professor of Sociology, is now classifying us as Xennials.

 • What’s my job again? Three steps to promote value within an Agile team | ThoughtWorks

  Agility is a mindset — a culture that depends on each and every one of us. It’s the belief that each person can contribute unique value to a project. This is challenging — many of us aren’t used to the level of ownership, collaboration, flexibility and disruptive thinking that Agile demands.

 • Chris Slane’s privacy-oriented editorial cartoons are painfully funny – Boing Boing

  Online privacy is pretty much a dumpster-fire, but it’s a funny dumpster fire in the world of Kiwi editorial cartoonist Chris Slane, whose one-panel strips are hilarious in a kind of oh-shit-we’re-doomed kind of way.

 • Kristin Clemets blogg

  Det har vært trist å følge norsk politikk denne uken. Men kanskje kan det komme noe godt ut av det. For kanskje kan våre politikere nå rette blikket fremover og erkjenne farene ved forfall og forsøpling av den politiske debatten.

 • The 600+ Companies PayPal Shares Your Data With - Schneier on Security

  One of the effects of GDPR – the new EU General Data Protection Regulation – is that we’re all going to be learning a lot more about who collects our data and what they do with it. Consider PayPal, that just released a list of over 600 companies they share customer data with.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt