Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Fotoveske: Lowepro Apex 120 AW

26.06.08

Lowepro Apex 120 AW

På lengre turer hvor jeg har med en annen sekk enn fotosekken, har jeg savnet en liten fotoveske til å ha kamera og det aller mest nødvendige utstyret i. Etter et kort besøk hos Fotovideo, falt valget på Lowepro Apex 120 AW.

Denne vesken er liten nok til at jeg akkurat får plass til kamerahus påmontert normalobjektivet, i tillegg til et ekstra batteri og minnekort. I tillegg tar jeg med meg teleobjektivet i sin medfølgende veske, som plasseres i sekken.

Lowepro Apex 120 AW har en robust utførelse og innebygget regntrekk, hvilket var et av argumentene for mitt valg. Hensikten er å kunne ha vesken hengende fremme også i regnvær. Bunnen er gummiert utvendig og har ekstra forsterkning rundt belastede punkter som ved festet for bærereimer. Glidelåsen er også gummiert for å stenge vann ute. Dette gjør glidelåsen litt trang, men det er en smal pris å betale for å holde fukt ute fra det aller helligste.

Fotovesken spennes utenpå sekken, slik at jeg til enhver tid kan få tilgang til kameraet, men allikevel slippe å ha det hengende rundt halsen eller over skulderen. Når man går med full oppakning er dette et stort pluss. Børen er det allikevel ikke jeg som får, men min bedre halvdel.

Lowepro Apex 120 AW

Vesken kan enten spennes på som vist på bildet, eller bærereima kan demonteres og vesken spennes fast med dertil egnede stropper gjennom veskens utmerkede festestropper bak og på siden.

Lowepro Apex 120 AW er en veske jeg trygt anbefaler.

Martin anbefaler Lowepro Apex 120 AW

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Duppeditter Foto Tester

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler