Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Fotoveske: Lowepro Apex 120 AW

26.06.08

Lowepro Apex 120 AW

På lengre turer hvor jeg har med en annen sekk enn fotosekken, har jeg savnet en liten fotoveske til å ha kamera og det aller mest nødvendige utstyret i. Etter et kort besøk hos Fotovideo, falt valget på Lowepro Apex 120 AW.

Denne vesken er liten nok til at jeg akkurat får plass til kamerahus påmontert normalobjektivet, i tillegg til et ekstra batteri og minnekort. I tillegg tar jeg med meg teleobjektivet i sin medfølgende veske, som plasseres i sekken.

Lowepro Apex 120 AW har en robust utførelse og innebygget regntrekk, hvilket var et av argumentene for mitt valg. Hensikten er å kunne ha vesken hengende fremme også i regnvær. Bunnen er gummiert utvendig og har ekstra forsterkning rundt belastede punkter som ved festet for bærereimer. Glidelåsen er også gummiert for å stenge vann ute. Dette gjør glidelåsen litt trang, men det er en smal pris å betale for å holde fukt ute fra det aller helligste.

Fotovesken spennes utenpå sekken, slik at jeg til enhver tid kan få tilgang til kameraet, men allikevel slippe å ha det hengende rundt halsen eller over skulderen. Når man går med full oppakning er dette et stort pluss. Børen er det allikevel ikke jeg som får, men min bedre halvdel.

Lowepro Apex 120 AW

Vesken kan enten spennes på som vist på bildet, eller bærereima kan demonteres og vesken spennes fast med dertil egnede stropper gjennom veskens utmerkede festestropper bak og på siden.

Lowepro Apex 120 AW er en veske jeg trygt anbefaler.

Martin anbefaler Lowepro Apex 120 AW

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • Micro-Generation Born Between 1977-1983 Given New Name

  If you were born between 1977-1983, you’ve likely been nodding along in agreement. While this window is only seven years wide, we are a cohort that grew up between two very different cohorts—the Gen-Xers and the Millennials. We are the bridge from analog to digital, and for that reason, Woodman, Associate Professor of Sociology, is now classifying us as Xennials.

 • What’s my job again? Three steps to promote value within an Agile team | ThoughtWorks

  Agility is a mindset — a culture that depends on each and every one of us. It’s the belief that each person can contribute unique value to a project. This is challenging — many of us aren’t used to the level of ownership, collaboration, flexibility and disruptive thinking that Agile demands.

 • Chris Slane’s privacy-oriented editorial cartoons are painfully funny – Boing Boing

  Online privacy is pretty much a dumpster-fire, but it’s a funny dumpster fire in the world of Kiwi editorial cartoonist Chris Slane, whose one-panel strips are hilarious in a kind of oh-shit-we’re-doomed kind of way.

 • Kristin Clemets blogg

  Det har vært trist å følge norsk politikk denne uken. Men kanskje kan det komme noe godt ut av det. For kanskje kan våre politikere nå rette blikket fremover og erkjenne farene ved forfall og forsøpling av den politiske debatten.

 • The 600+ Companies PayPal Shares Your Data With - Schneier on Security

  One of the effects of GDPR – the new EU General Data Protection Regulation – is that we’re all going to be learning a lot more about who collects our data and what they do with it. Consider PayPal, that just released a list of over 600 companies they share customer data with.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt