Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Get

15.07.08

Get

En telefon til Get i dag bragte meg overraskende nyheter. Jeg har tidligere i sommer fått tilbud om digitale TV-sendinger, og i dagens telefon med Gets kundesenter fikk jeg vite at de også tilbyr meg inntil 26 mbit/s bredbåndstilknytning. Slikt takker man som god nerd ikke nei til, og jeg sørget også for ekstra opplastingshastighet på 3 mbit/s.

Utgangspunktet for samtalen med Get var ønske om overgang til digitale TV-sendinger, hvor jeg samtidig bestilte Gets HD PVR, som for øvrig har fått svært god omtale i pressen. Det store minuset med denne er selvfølgelig at man ikke kan overføre opptak til andre datamaskiner, men med tanke på hvor lite jeg benytter VHS-en er dette et tap jeg kan leve med. I hvert fall inntil videre. Alternativet er å bygge en egen maskin med TV-kort, dedikert til prosessering av TV-signaler, i tillegg til en dekoder som kan levere digitale signaler til denne maskinen. Det krever mer enn hva jeg foreløpig orker å legge ned av innsats, derfor denne boksen.

Eurosport HD leveres gratis ut august, hvilket vil si hele OL i HD. Det lover ikke bra for en som foretrekker å være ute om sommeren.

Jeg kommer selvfølgelig tilbake med min vurdering av både bredbånd og HD PVR fra Get. Den som følger diskusjoner på nettet vet at Get får blandet kritikk, blant annet for brukerstøtte og nedetid på bredbånd, så det skal bli spennende å se om de leverer hva jeg forventer.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Duppeditter Film • Musikk • Bok WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler