Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Popcorn Hour A-110

04.08.08

Popcorn Hour A-110

I lengre tid har jeg siklet på en Popcorn Hour A-100. Dette er en såkalt mediastreamer som spiller av innhold som film, musikk og bilder på TV-en og anlegget i stua. Nå har denne boksen kommet i en oppdatert versjon, kalt Popcorn Hour A-110. Det er gjort noen oppdateringer i funksjonalitet, i tillegg til at boksen nå har fått sort pianolakk. Sistnevnte er undervurdert i en stue, hvor man blant annet må ta hensyn til WAF.

Popcorn Hour er en boks laget av nerder for nerder, og som nerd passer det meg derfor helt ypperlig. Popcorn Hour spiller av alt som tenkes kan av formater, både lukkede med DRM og ikke minst åpne formater, som jeg har mye av. Popcorn Hour kan hente innhold direkte fra forskjellige kilder, for eksempel Samba som jeg bruker på hjemmeserveren.

I dag har jeg derfor bestilt en Popcorn Hour A-110. Prisen er omtrent 1350,- kroner inkludert frakt, men uten avgifter. Dette er rett og slett skambillig for en slik boks, med tanke på at AppleTV koster fra 2590,- kroner, da med harddisk, men med langt dårligere funksjonalitet.

Jeg kommer tilbake med en grundig test av Popcorn Hour A-110 straks den er i hus. Jeg mistenker imidlertid at det fort går en del uker, kanskje måneder, ettersom den foreløpig kun kan forhåndsbestilles.

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • Micro-Generation Born Between 1977-1983 Given New Name

  If you were born between 1977-1983, you’ve likely been nodding along in agreement. While this window is only seven years wide, we are a cohort that grew up between two very different cohorts—the Gen-Xers and the Millennials. We are the bridge from analog to digital, and for that reason, Woodman, Associate Professor of Sociology, is now classifying us as Xennials.

 • What’s my job again? Three steps to promote value within an Agile team | ThoughtWorks

  Agility is a mindset — a culture that depends on each and every one of us. It’s the belief that each person can contribute unique value to a project. This is challenging — many of us aren’t used to the level of ownership, collaboration, flexibility and disruptive thinking that Agile demands.

 • Chris Slane’s privacy-oriented editorial cartoons are painfully funny – Boing Boing

  Online privacy is pretty much a dumpster-fire, but it’s a funny dumpster fire in the world of Kiwi editorial cartoonist Chris Slane, whose one-panel strips are hilarious in a kind of oh-shit-we’re-doomed kind of way.

 • Kristin Clemets blogg

  Det har vært trist å følge norsk politikk denne uken. Men kanskje kan det komme noe godt ut av det. For kanskje kan våre politikere nå rette blikket fremover og erkjenne farene ved forfall og forsøpling av den politiske debatten.

 • The 600+ Companies PayPal Shares Your Data With - Schneier on Security

  One of the effects of GDPR – the new EU General Data Protection Regulation – is that we’re all going to be learning a lot more about who collects our data and what they do with it. Consider PayPal, that just released a list of over 600 companies they share customer data with.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt