Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Popcorn Hour A-110

04.08.08

Popcorn Hour A-110

I lengre tid har jeg siklet på en Popcorn Hour A-100. Dette er en såkalt mediastreamer som spiller av innhold som film, musikk og bilder på TV-en og anlegget i stua. Nå har denne boksen kommet i en oppdatert versjon, kalt Popcorn Hour A-110. Det er gjort noen oppdateringer i funksjonalitet, i tillegg til at boksen nå har fått sort pianolakk. Sistnevnte er undervurdert i en stue, hvor man blant annet må ta hensyn til WAF.

Popcorn Hour er en boks laget av nerder for nerder, og som nerd passer det meg derfor helt ypperlig. Popcorn Hour spiller av alt som tenkes kan av formater, både lukkede med DRM og ikke minst åpne formater, som jeg har mye av. Popcorn Hour kan hente innhold direkte fra forskjellige kilder, for eksempel Samba som jeg bruker på hjemmeserveren.

I dag har jeg derfor bestilt en Popcorn Hour A-110. Prisen er omtrent 1350,- kroner inkludert frakt, men uten avgifter. Dette er rett og slett skambillig for en slik boks, med tanke på at AppleTV koster fra 2590,- kroner, da med harddisk, men med langt dårligere funksjonalitet.

Jeg kommer tilbake med en grundig test av Popcorn Hour A-110 straks den er i hus. Jeg mistenker imidlertid at det fort går en del uker, kanskje måneder, ettersom den foreløpig kun kan forhåndsbestilles.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Duppeditter Film • Musikk • Bok

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler