Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Hvilke norske friprog-blogger har vi?

05.08.08

I forbindelse med lansering av Friprogsenterets weblogg, er jeg ute etter norske weblogger som skriver om fri programvare, helst generelt men også om enkeltprogrammer spesielt. Kravet er at webloggen er på norsk og oppdateres regelmessig.

Så, utfordringen går til deg, legg igjen fullt navn på webloggens forfatter og URL. Kjenner du ikke forfatterens navn, kan du legge igjen URL, så skal jeg forsøke å oppdrive det fulle navnet. Er du usikker på om webloggen du ønsker å foreslå er relevant, er det selvfølgelig bare å legge igjen et forslag, så gjør vi en vurdering sammen.

Generelt

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler