Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Hvilke norske friprog-blogger har vi?

05.08.08

I forbindelse med lansering av Friprogsenterets weblogg, er jeg ute etter norske weblogger som skriver om fri programvare, helst generelt men også om enkeltprogrammer spesielt. Kravet er at webloggen er på norsk og oppdateres regelmessig.

Så, utfordringen går til deg, legg igjen fullt navn på webloggens forfatter og URL. Kjenner du ikke forfatterens navn, kan du legge igjen URL, så skal jeg forsøke å oppdrive det fulle navnet. Er du usikker på om webloggen du ønsker å foreslå er relevant, er det selvfølgelig bare å legge igjen et forslag, så gjør vi en vurdering sammen.

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2019 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt