Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Hva kommer?

07.08.08

Friprogmagasinet

Undertegnede har dedikert sommeren til arbeid med det kommende nummeret av Friprogmagasinet. I mai startet jeg med blanke ark, men etter en telefonrunde og noen e-post hadde jeg plutselig nok materiale til å fylle et magasin fire ganger så stort som det som var planlagt. Derfor har vi plukket det vi mener er de beste godbitene, for å gi deg en svært god førsteutgave av Friprogmagasinet i Friprogsenterets regi.

Bidragsviljen er overveldende. Samtlige jeg har vært i kontakt med har takket ja til å bidra på stående fot. For å finansiere bladet må vi ha en del annonser, men konsentrerer oss om annonser relatert til fri programvare. Også her er bidragsviljen overveldende. Samtlige jeg har vært i kontakt med har ønsket en annonse i Friprogmagasinet.

Jeg vil selvfølgelig ikke røpe alt som kommer, men i den kommende utgaven av Friprogmagasinet vil du blant annet kunne lese om:

  • Intervju med en av gutta bak NRKbeta
  • Kvalitetssikring av fri programvare
  • Advokaten forklarer: Hvordan kjøper man noe som er gratis?

Friprogmagasinet er gratis og distribueres hovedsaklig til bedrifter, kommuner, fylkeskommuner og etater i offentlig sektor. Vi har dessverre ikke økonomi og kapasitet til distribusjon til privatpersoner, men frykt ikke, Friprogmagasinet legger vi selvfølgelig også ut for nedlastingvåre nettsider.

Friprogmagasinet blir selvfølgelig lisensiert under en fri lisens. Jeg har ikke helt avgjort hvilken enda, men kommer til å ta stilling til dette i løpet av uken.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Linux

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler