Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Domene til salgs

18.08.08

Søkemotoroptimalisering

For drøyt tre år siden kjøpte jeg domenet sokemotoroptimalisering.no for å bevise at man kan bedrive god søkemotoroptimalisering uten å jukse. Et snaut år etter ble påstanden bevist, og jobben var på mange måter gjort.

Mye har skjedd siden da, og i dag innser jeg at jeg ikke trenger domenet lenger. For tiden er domenet vert for BRSM, men BRSM skal over på eget domene.

Derfor annonserer jeg herved at domenet sokemotoroptimalisering.no selges til høystbydende. Benytt kontaktskjemaet for å komme i dialog med meg.

Domeneeksperter jeg har vært i kontakt med har indikert at domenet er verdt et femsifret beløp, så vet du hvor forventningene ligger, dersom du ønsker å komme med bud.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler