Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

iPhone for bedrifter

18.08.08

Trodde du iPhone var forbeholdt privatpersoner? Da må du tro om igjen. Her i Norge distribuerer NetCom iPhone, og på sine sider skriver de følgende:

Kan jeg bestille iPhone på vår bedriftsavtale?
Grunnet begrenset tilgang og ekstremt stor etterspørsel etter iPhone 3G ved lansering, har vi valgt å prioritere et utvalg eksisterende kunder. Inntil videre vil det derfor ikke være mulig å gjøre bestillinger hos forhandler, på netcom.no eller via Kundesenteret.

Jeg sendte NetCom en e-post med forespørsel om når iPhone ville bli tilgjengelig med NetComs bedriftsløsninger. I forrige uke ble jeg oppringt av en selger som fortalte at de selger iPhone til bedrifter, men at de ikke ønsker å annonsere det på sine nettsider. Man kan jo bare spekulere i hvorfor.

Nå har jeg uansett fått et skriftlig tilbud fra NetCom på fire stykk iPhone, tilhørende abonnement og NetCom Trådløs Bedrift.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Apple & Mac Duppeditter

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler