Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Klimaklubben

04.09.08

Hvordan står det egentlig til med ditt miljøvennlige alter-ego? Nå kan du finne det ut ved å ta klimatesten hos Klimaklubben. Etter å ha gjennomført testen anbefaler jeg at du registrerer deg, slik at du kan få tips og oppfølging til hvordan du blir (enda) mer miljøvennlig.

Jeg slipper ut 4835 kilo CO2 per år. Gjennomsnittlig utslipp for Klimaklubbens medlemmer er 6201 kilo CO2 per år, så jeg er godt fornøyd med resultatet. Uansett er det alltid forbedringspotensiale, så jeg har registrert meg for å finne ut hvor jeg kan forbedre meg.

Slik fordeler mine utslipp seg:

Martins utslipp i henhold til testen på klimaklubben.no

Dette er mine grønne poeng:

Martins grønne poeng

I tillegg har du mulighet til å bygge et sosialt nettverk, bli med i grupper og mye annet.

Utfordringen går derfor til deg! Ta testen, registrer deg og skriv noen linjer om ditt resultat. Legg igjen kommentar eller trackback! :-)

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2020 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt