Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Klimaklubben

04.09.08

Hvordan står det egentlig til med ditt miljøvennlige alter-ego? Nå kan du finne det ut ved å ta klimatesten hos Klimaklubben. Etter å ha gjennomført testen anbefaler jeg at du registrerer deg, slik at du kan få tips og oppfølging til hvordan du blir (enda) mer miljøvennlig.

Jeg slipper ut 4835 kilo CO2 per år. Gjennomsnittlig utslipp for Klimaklubbens medlemmer er 6201 kilo CO2 per år, så jeg er godt fornøyd med resultatet. Uansett er det alltid forbedringspotensiale, så jeg har registrert meg for å finne ut hvor jeg kan forbedre meg.

Slik fordeler mine utslipp seg:

Martins utslipp i henhold til testen på klimaklubben.no

Dette er mine grønne poeng:

Martins grønne poeng

I tillegg har du mulighet til å bygge et sosialt nettverk, bli med i grupper og mye annet.

Utfordringen går derfor til deg! Ta testen, registrer deg og skriv noen linjer om ditt resultat. Legg igjen kommentar eller trackback! :-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Miljø

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler