Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Alt til sitt bruk

11.09.08

Multitool

Når jeg skal handle utstyr til ymse formål leser jeg ofte produktanmeldelser og tilhørende leserkommentarer, for å danne meg et best mulig bilde av produktet jeg vurderer å kjøpe. Ofte kan anmeldelser og kommentarer være utslagsgivende for hvorvidt jeg velger å kjøpe et produkt eller ei, men like ofte irriterer jeg meg over hvordan anmeldelsen eller kommentaren er gjennomført.

Det heter at riktig verktøy er halve jobben, at man ikke banker inn skruer med hammer, og så videre. Det gjelder altså å finne det verktøyet eller utstyret som best mulig hjelper en med å løse de behovene man har.

Da jeg eksempelvis skulle handle et lite telt tidligere i sommer, leste jeg flere anmeldelser av teltet jeg endte opp med å kjøpe. Til en av anmeldelsene klaget en leser sin nød over hvor dårlig dette teltet var om vinteren, fordi det blåste snø inn i både for- og innertelt. Det er i slike stunder jeg undres over hva folk tenker når de skal svi av flere tusenlapper, ettersom det omtalte teltet ikke er et vintertelt.

Skal man på telttur om vinteren kjøper man et vintertelt. Skal man banke inn spiker kjøper man en hammer. Hvor vanskelig skal det egentlig være, og hvorfor klarer ikke enkelte å se at de kun avdekker egen inkompetanse ved å klage på at et sommertelt lekker snø om vinteren?

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Frustrasjoner

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler