Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Friprog på nett

15.09.08

Akkurat nå lanserer vi i Friprogsenteret en lang rekke tjenester på nett. Lenge har vi ventet på nye nettsider, weblogg og ymse andre tjenester. Nå begynner imidlertid brikkene å falle på plass, og vi kan i dag glede oss over å presentere følgende:

  • Lukket beta av våre nye nettsiderwww.friprog.no. Disse er ikke fullstendig utviklet enda, og i dag foretar vi en rullende lansering, hvor vi vil ha en løpende utvikling av både innhold, design og funksjonalitet.
  • Webloggblogg.friprog.no. Denne er ferdigutviklet, klar til bruk, men vi vil selvfølgelig be leserne om tips til forbedringer, ny funksjonalitet, med mer.
  • Nettstedet til Go Open 2009 er klart. Vi følger opp den vanvittige suksessen fra i år, med over 550 deltakere. I 2009 kan vi friste med internasjonale storheter de fleste har hørt om. Foreløpig program og påmeldingsskjema publiseres om kort tid.
  • Flickr-konto hvor vi publiserer bilder fra arrangement vi deltar på og andre ting vi ønsker å dele med bilder.
  • blip.tv-konto hvor vi publiserer video med intervjuer, foredrag, med mer. Filming gjør vi selv med et nyinnkjøpt videokamera med full HD.
  • SlideShare-konto hvor vi deler presentasjoner vi holder i ymse anledninger. Vi samler også inn presentasjoner fra eksterne foredragsholdere, når Friprogsenteret står for arrangementet.
  • Twitter-konto, så vet du hvor vi er og hva vi gjør.
  • Man er ikke skikkelig på Web 2.0-kjøret før man har egen Facebook-gruppe.
  • LinkedIn-gruppe for det profesjonelle nettverk. Er du allerede på LinkedIn, legg oss gjerne til som din kontakt og meld deg inn i gruppen.

I tillegg er det første Friprogmagasinet i Friprogsenterets regi sendt til trykk. Straks det er sendt ut til mottakerne, vil det også bli publisert på nett som PDF. Ekstra hyggelig er det at vi måtte øke opplaget fra 2000 til 3000 grunnet svært stor etterspørsel.

For å holde deg oppdatert på alt vi gjør, tilbyr vi RSS-kanaler til de fleste tjenestene omtalt over. Mer informasjon vil du finne på nettsidene og i webloggen.

Alt vi publiserer, fra Friprogmagasinet til bilder, tekst og video blir selvfølgelig publisert under en passende fri lisens, nærmere bestemt Creative Commons Navngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Unported.

Nå gjenstår det bare å se om vi lykkes med nettsatsingen. Det er det dere lesere som avgjør, så vi setter svært stor pris på tilbakemeldinger. Kommentarer kan legges igjen her, men helst i webloggen til Friprogsenteret.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler