Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Gutten som ikke ville bli mann

05.11.08

«Mann». Smak på ordet. Eventuelt «Kvinne», dersom du føler det er mer riktig. I avisene leser man for eksempel «mann i midten av 20-årene». Mann, altså. Eller kvinne. Jeg har rundet 30, men har fortsatt problemer med å stemple meg selv om mann. Jeg føler liksom at gutten inni meg aldri har blitt eldre enn 20.

Jeg leser en del weblogger, blant annet til flere anerkjente rikssynsere. Jevnt over leverer disse rikssynserne varene; gjennomførte og veloverveide artikler og kronikker på løpende bånd. Jeg, derimot, gir deg akkurat det som skjer i min øverste etasje helt ufiltrert, enten det er faglige meninger eller flåserier. Det ligger ingen overveielser til grunn, for å forsikre meg om at det jeg skriver til enhver tid er politisk korrekt, eller vurderinger rundt innholdet, for å forsikre meg at jeg ikke fremstår som en lavpanne. Jeg har alltid skrevet det jeg har hatt på hjertet, uansett om det er populært eller ei.

Med årene har jeg også etablert en solid mengde faste lesere, men den siste tiden har jeg blitt oppmerksom på en gruppe lesere jeg ikke har hatt kontakt med, nemlig alle de som ikke kommenterer. For en tid siden kom sjefen for en stor statlig etat bort til meg og fortalte at han er fast leser. Jeg har også flere ordførere og rådmenn som lesere, har jeg fått høre.

Jeg prøver kanskje å si at jeg har fått et aldri så lite snev av prestasjonsangst. Folk leser meg av en grunn, og da føler jeg det forplikter. Dessverre er ikke hodet mitt skrudd sammen slik at det leverer gjennomførte og veloverveide artikler og kronikker på løpende bånd. Det leverer ikke en gang på kommando, men når det føler for det selv. De skriveriene jeg er mest fornøyd med selv, har blitt til på de mest odde tider av døgnet og uken.

Enkelte ganger leverer jeg forhåpentligvis det man forventer av en «mann i 30-årene», mens jeg sannsynligvis også vil levere det man får fra en «gutt i tenårene». Uansett hva jeg leverer, håper jeg du blir værende og at du gir meg beskjed om hva som er bra og hva som er mindre bra.

Til slutt vil jeg takke spesielt deg for at du er med på å gjøre dette nettstedet til hva det er! :-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler