Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

This is it

07.11.08

Det er ingen grunn til å ringe politiet eller ko-ko-huset. I hvert fall ikke ennå. «This is it» er et resultat av et spontant innfall jeg fikk i går kveld og er på ingen måte et rop om hjelp, dersom noen skulle være fristet til å tro det.

Egentlig var jeg ute og skulle ta bilder av noe helt annet, da toget kom forbi. Fikk derfor for meg at dette kunne bli en litt alternativ og mer spennende vinkling. Imidlertid er lysforholdene alt for dårlige, hvilket resulterer i alt for harde skygger og et noe kornete bilde som følger av den lange lukkertiden. Neste gang låner jeg med meg et par portable studioblitzer.

Håper imidlertid bildet faller i smak. I den grad et slikt motiv faller i smak, selvsagt. :-)

This is it

Foto

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler