Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Tillit

12.01.09

Tillit

Det snakkes og skrives mye om det å tjene penger på en blogg. Nylig kom jeg over en blogg, hvor forfatteren ville legge ned bloggen fordi vedkommende ikke tjente penger på den etter å ha blogget et års tid. Etter å ha skummet igjennom innholdet i bloggen, forstår jeg godt hvorfor. Verken design, innhold eller språk ga meg den nødvendige tillit.

På nett handler alt om tillit, enten man driver en blogg, nettbutikk eller nettavis. Får man ikke tillit fra de besøkende, kan man heller ikke forvente å oppnå de mål man setter seg, enten det er å tjene penger, påvirke meninger eller bli kjendis.

Som blogger er det en tidkrevende jobb å bygge tillit. Du må ha et design som innbyr til tillit, og som ikke skriker ut en skjult agenda. Du må ha et språk som gir leserne tillit til at du faktisk bryr deg om mer enn bare det du skriver om. Ikke minst må du ha et innhold som gjentatte ganger gir leserne den nødvendige tillit til deg, dine meninger og påstander. I tillegg er det å blogge en tidkrevende geskjeft, i hvert fall hvis man akter å oppfylle forventningene til design, språk og tillit.

Ville du lest en blogg med dårlig design fullt av reklame, dårlig språk og ditto innhold?

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Frustrasjoner WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler