Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Den syvende veien videre

20.01.09

I lang tid har jeg innsett at bekkelund.net trenger en visuell overhaling. Det eksisterende designet, med versjonsnummer 6, har vært med oss siden 2005. Selv om tilbakemeldingene på det eksisterende designet har vært positive, er en overhaling allikevel tiltrengt. I denne anledning ønsker jeg dine innspill til versjon 7.

Jeg har tidligere klaget min nød over hvor vanskelig det er å designe noe for seg selv. I skrivende stund har jeg skrapt sammen et nytt utkast jeg er rimelig fornøyd med. Jeg overdriver neppe når jeg sier at jeg kanskje har laget nærmere hundre utkast, men dette er av de bedre. Allikevel er jeg ikke helt fornøyd, men overlater til deg å komme med konstruktive tilbakemeldinger.

Skjermbildet under viser utkastet. Det måler 3000 x 2000 piksler, for å ha en versjon som også fungerer på de aller største skjermene. Innholdsboksen passer inn i 1024 x 768 piksler. Jeg er som nevnt rimelig fornøyd med utkastet, men det er høyremenyen jeg ikke er helt tilfreds med.

Trykk på skjermbildet for en stor utgave.

Bekkelund.net versjon 7

Forslag til forbedringer mottas med særdeles stor takk! :-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler