Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Den syvende veien videre

20.01.09

I lang tid har jeg innsett at bekkelund.net trenger en visuell overhaling. Det eksisterende designet, med versjonsnummer 6, har vært med oss siden 2005. Selv om tilbakemeldingene på det eksisterende designet har vært positive, er en overhaling allikevel tiltrengt. I denne anledning ønsker jeg dine innspill til versjon 7.

Jeg har tidligere klaget min nød over hvor vanskelig det er å designe noe for seg selv. I skrivende stund har jeg skrapt sammen et nytt utkast jeg er rimelig fornøyd med. Jeg overdriver neppe når jeg sier at jeg kanskje har laget nærmere hundre utkast, men dette er av de bedre. Allikevel er jeg ikke helt fornøyd, men overlater til deg å komme med konstruktive tilbakemeldinger.

Skjermbildet under viser utkastet. Det måler 3000 x 2000 piksler, for å ha en versjon som også fungerer på de aller største skjermene. Innholdsboksen passer inn i 1024 x 768 piksler. Jeg er som nevnt rimelig fornøyd med utkastet, men det er høyremenyen jeg ikke er helt tilfreds med.

Trykk på skjermbildet for en stor utgave.

Bekkelund.net versjon 7

Forslag til forbedringer mottas med særdeles stor takk! :-)

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • 10 Hidden URLs to Help You Rule the Web

  You’re probably used to bookmarking your favorite sites for easy access, but the web goes much deeper than the top domains you’re familiar with—from your social networks to your email box, having the right URL to hand can enable you to jump right into the page, feature, setting, or search you need. Here are 10 of the most useful ones.

 • En ny gullstandard for personvern

  Fredag før påske presenterte regjeringen en ny personopplysningslov. Loven er det viktigste svaret på hvordan vi skal hindre at private bedrifter eller offentlige myndigheter misbruker våre persondata.

 • Kristin Clemets blogg - Her skriver jeg om ideer, verdier og politikk.

  Men verst er det, såvidt jeg kan bedømme, at hele tonen blant mange av dem som er aktive på Twitter, er blitt så ufordragelig og kald. Mange opptrer dessuten anonymt, samtidig som de i lite hyggelige ordelag omtaler mennesker som deltar med fullt navn.

 • Akimbo: A Podcast from Seth Godin av Seth Godin på Apple Podcasts

  Hvorfor er Facebook og Google blant verdens største selskaper når du ikke betaler for tjenesten?

 • How healthy is the internet?

  Our 2018 compilation of research explains what’s helping and what’s hurting the Internet across five issues, from personal experience to global concerns.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt