Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Leatherman Squirt P4

04.03.09

Leatherman Squirt P4

Alle nerder med respekt for seg selv har et multiverktøy fra Leatherman. De som har tippet over i kategorien geek har også funnet det for godt å gå med sin Leatherman i beltet. Der finner du ikke meg.

Uansett, en Leatherman Super Tool har alltid vært fast følge på tur. Med sine 300 gram har den ikke bare vært et solid reisefølge, det har også medført ekstra vekt. Du som er mye på tur vet hvor viktig det er med lett utstyr, og benytter enhver anledning til å jakte noen gram.

Er man på tur er 300 gram for en kniv, tang og et par andre verktøy, alt for mye vekt. Derfor startet jeg jakten på noe mindre og lettere, som kunne fylle omtrent de samme behovene som Leatherman Super Tool gjorde.

Valget falt, ikke uventet, på enda en Leatherman, denne gangen Leatherman Squirt P4. Med sine 51 gram, er vekten redusert til en sjettedel i forhold til Leatherman Super Tool. Størrelsen er godt under halvparten. Riktignok er ikke verktøyutvalget like stort, men det dekker mine viktigste behov. Kvaliteten er den samme velkjente kvaliteten Leatherman er kjent for, og har også en garanti på 25 år.

Dette er verktøyene på Leatherman Squirt P4:

  • Tang med kabelkutter
  • Fil
  • Stjernetrekker
  • Flat trekker, stor
  • Flat trekker, liten
  • Kniv
  • Syl
  • Feste for nøkkelring
  • Flaskeåpner

Det eneste jeg umiddelbart savner er boksåpner, men all den tid jeg sjelden har med bokser på tur, blir den neppe savnet veldig. Uansett skal jeg nok få opp en boks, dersom det er snakk om mat. ;-)

Konklusjon

Skulle du være i markedet etter et tilsvarende verktøy, har jeg ingen problemer med å anbefale en Leatherman Squirt P4. Skulle du heller være ute etter saks i stedet for tang, er Leatherman Squirt S4 alternativet for deg.

Martin anbefaler Leatherman Squirt P4

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Duppeditter På farten Tester

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler