Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Anbefalt lesing: Seth Godin

30.03.09

Seth Godin

Foto: Seth Godin

I flere år har jeg lest bloggen til markedsføringsguruen Seth Godin. Hvis jeg skal trekke frem en eneste person som gang på gang, artikkel for artikkel lærer meg noe nytt og som samtidig er en stor kilde til inspirasjon, er det Seth Godin.

Det eneste som kreves av deg som leser, er at du faktisk tar deg tid til å lese det som skrives. Ikke er det langt, ikke er det komplisert, men det krever at du fokuserer.

I retur får du svært gode og nyttige tips som kan virke så naturlige og banale at du spør deg selv om hvorfor du ikke gjør akkurat dette. Geniale i all sin enkelhet, rett på sak og strippet for all støy.

Du finner ham på http://sethgodin.typepad.com/

I tillegg har han gitt ut en lang rekke bøker du bør vurdere i tillegg.

Generelt

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler