Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Platebransjens absolutte lavmål

22.04.09

Platebransjen er skikkelig i støtet om dagen. Først får de medhold i sine anklager mot The Pirate Bay. Nå mobber platebransjen sine kunder.

I kveld publiserte Even Sandvold Roland en melding på Twitter hvor han lufter sin frustrasjon over at han ikke får kjøpe det nye albumet til Dave Matthews Band, til tross for at det er tilgjengelig for amerikanske kunder.

Hadde jeg vært markedsfører for Warner, som er plateselskapet til Dave Matthews Band, hadde jeg skaffet til veie en CD spesielt for Even, alternativt holdt kjeft.

Men neida. Akkurat når vi trodde platebransjen hadde nådd sitt absolutte lavmål klinker Norskansvarlig Terje Pedersen hos Warner Music Norge med følgende tilsvar på Twitter:

Warner Music Norge kaller kundene drittunger

Her kunne jeg lagt ut i det vide og brede om hvem som er den egentlige drittungen, men det er fullstendig unødvendig. Terje Pedersen klarer det utmerket på egenhånd.

Hva Terje Pedersens sjef sier når han får høre om denne episoden er jeg usikker på, men å kalle betalende kunder for drittunger er ikke langt unna oppsigelsesgrunn.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Frustrasjoner

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler