Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Nyttige Twitter-verktøy

29.04.09

Twitter

Er du aktiv på Twitter? I så fall har jeg håndplukket en håndfull tjenester som kan være til nytte når mengden følgesvenner vokser.

Qwitter

Interessert i en e-post hver gang noen slutter å følge deg? Legg igjen brukernavn og e-postadresse hos Qwitter, så går resten av seg selv.

Your Twitter Karma

Your Twitter Karma er kanskje den mest nyttige tjenesten jeg benytter. Få oversikt over hvem du følger, men som ikke følger deg. Du kan masseoppdatere flere endringer samtidig.

Twitter Search

Twitter Search er Twitters egen søkemotor. Særdeles nyttig for å holde deg oppdatert på spesielle emner, for eksempel for å følge etiketter. Spesielt nyttig er det at innholdet oppdateres automatisk i sanntid.

Benytter du noen tjenester for Twitter som er helt uvurderlige for deg? Legg igjen en kommentar.

Følg meg på Twitter, @MartinBekkelund.

WWW

Som leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2022 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler