Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Keynote Sessions

04.05.09

På mange måter beundrer jeg dyktige journalister. De får betalt for å være kreative og evner å sette en sak inn i et større perspektiv. Og de gjør det igjen og igjen, flere ganger daglig.

Jeg, derimot, får kreativitet som en hund som går i ring før den legger seg for kvelden. Jeg kan avtale et foredrag flere måneder frem i tid, men bruker gjerne dager og uker på å finne den riktige kreativiteten. Kall det gjerne å komme i stemning.

Som oftest kommer denne kreativiteten til meg på de mest obskure tider av døgnet. Ikke sjelden kan du se meg midt på natten, sittende foran Mac-en i en mørk stue, med en kopp te og snekre sammen en presentasjon. Akkurat dette skjer faktisk så ofte at jeg har valgt å kalle denne kvalitetstiden for Keynote Sessions.

Jeg lever av å tenke, skrive og snakke. Fortrinnsvis i den rekkefølgen. Først går jeg i sirkel og benytter lang tid på å lage den berømte røde tråden, en tankerekke. Deretter skriver jeg den ned, stokker om, stokker om igjen og igjen, før jeg til slutt presenterer den på foredraget jeg holder. I etterkant virker det av og til litt bortkastet. Så mye tid, så få ord. Da er det ekstra godt med positive tilbakemeldinger som gjør alt arbeidet verdt innsatsen.

Det mest verdifulle for meg i denne prosessen er tankearbeidet. Svært ofte resulterer denne prosessen i argumentasjonsrekker som blir nyttige i senere sammenhenger.

Når har du dine Keynote Sessions?

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler