Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

«Deler»

07.05.09

Even Sandvold Roland og Christian Skovly har i dag sluppet filmen Deler, en dokumentar om piratkopiering. I filmen intervjues Gisle Hannemyr, Eirik Solheim og undertegnede om piratkopiering, historien bak, status i dag og forventninger om fremtiden.

Jeg synes det var svært hyggelig å bli forespurt om å være med i filmen. Even og Christian er både hyggelige og dyktige mennesker som gjør det lett og avslappende å være intervjuobjekt. Det endelige resultatet synes jeg ble veldig bra.

Filmen ser du her og er frigitt under lisensen CC-BY-NC-SA 3.0 NO.

Deler – Fremtiden etter piratene fra Even Sandvold RolandVimeo.

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2019 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt