Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

En annerledes 17. mai

18.05.09

Norsk flagg

17. mai blir hva man gjør det til selv. Har man barn er det naturlig å delta i aktiviteter med barna, mens vi unge voksne uten barn er overlatt til vår egen kreativitet.

Da min gode venn Trond i vinter spurte meg om det fristet med alternativ 17. mai-feiring på Finse, var det ikke vanskelig å si ja.

Fredag 15. mai satte vi oss på toget i Drammen med kurs for Finse. Vel fremme var det bare å slå opp teltet og forberede seg på to fine dager, avsluttet med skitog til toppen av Hardangerjøkulen. Været var strålende, og mye vind til tross vil jeg anslå at omlag 1500 mennesker tok turen opp.

Vel hjemme sitter jeg igjen med et solbrent ansikt, støle muskler, et par blåmerker og mange gode inntrykk. Ikke umulig at dette gjentas ved en senere anledning.

Bilder ligger på Flickr, her er et lite utvalg.

Telting på Finse

Lunt, varmt og lyst i teltet

Kort rast på Hardangerjøkulen

Telting i godt vær

Kiting på Hardangerjøkulen

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • Micro-Generation Born Between 1977-1983 Given New Name

  If you were born between 1977-1983, you’ve likely been nodding along in agreement. While this window is only seven years wide, we are a cohort that grew up between two very different cohorts—the Gen-Xers and the Millennials. We are the bridge from analog to digital, and for that reason, Woodman, Associate Professor of Sociology, is now classifying us as Xennials.

 • What’s my job again? Three steps to promote value within an Agile team | ThoughtWorks

  Agility is a mindset — a culture that depends on each and every one of us. It’s the belief that each person can contribute unique value to a project. This is challenging — many of us aren’t used to the level of ownership, collaboration, flexibility and disruptive thinking that Agile demands.

 • Chris Slane’s privacy-oriented editorial cartoons are painfully funny – Boing Boing

  Online privacy is pretty much a dumpster-fire, but it’s a funny dumpster fire in the world of Kiwi editorial cartoonist Chris Slane, whose one-panel strips are hilarious in a kind of oh-shit-we’re-doomed kind of way.

 • Kristin Clemets blogg

  Det har vært trist å følge norsk politikk denne uken. Men kanskje kan det komme noe godt ut av det. For kanskje kan våre politikere nå rette blikket fremover og erkjenne farene ved forfall og forsøpling av den politiske debatten.

 • The 600+ Companies PayPal Shares Your Data With - Schneier on Security

  One of the effects of GDPR – the new EU General Data Protection Regulation – is that we’re all going to be learning a lot more about who collects our data and what they do with it. Consider PayPal, that just released a list of over 600 companies they share customer data with.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt