Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

BloggCamp 2009

22.05.09

BloggCamp 09

Den 19. til 21. juni arrangeres Europas første bloggfestival, så vidt meg bekjent, BloggCamp 2009 i Kristiansand. Thomas Moen står i spissen for festivalen og har blant annet VG som hovedsponsor av arrangementet. Det blir en helg med en fin blanding av faglige foredrag, hygge på stranden og en god fest med en av Norges beste DJ-er på kvelden.

I følge Thomas er 100 av Norges mest innflytelsesrike bloggere bekreftet, og jeg har tro på at BloggCamp-konseptet blir vellykket og en årlig hendelse.

VG Nett skal direktesende alle foredrag. I tillegg skal jeg holde foredrag om blogging og etikk. Jeg vet hvilke andre foredragsholdere som skal snakke, men det er foreløpig småhemmelig. Det blir publisert fortløpende på BloggCamp.no, men jeg kan røpe at innholdet er vel verdt turen til Kristiansand.

Prisen er så vidt jeg vet ikke fastsatt, men sponsorinntekter skal dekke det meste av utgifter, så målet er å få prisen under 250,- kroner for hele arrangementet. Påmelding skjer foreløpig på Facebook, hvor du også får oppdateringer og nyheter. Pt. er det 71 påmeldte, så det tyder bra.

Selv planlegger jeg å ligge i telt på campen, og ser frem til å sosialisere i en uformell og hyggelig atmosfære. Kommer du?

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler