Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

BloggCamp 2009 oppsummert

22.06.09

Panorama fra Odderøya fyr

Etter å ha tilbrakt noen dager i telt i Kristiansand, passer det fint med en liten oppsummering etter BloggCamp.

Som deltaker og foredragsholder synes jeg BloggCamp gikk på skinner. Jeg opplevde alt som positivt, og gir all honnør til Thomas og de andre dyktige menneskene som på kort tid har klart å stable et så velgjennomført arrangement på beina.

Jeg møtte også masse nye mennesker. Kun en liten håndfull hadde jeg truffet tidligere, derfor var det ekstra hyggelig å sette ansikt på kjente navn. Ingen nevnt, ingen glemt, og så videre. Allikevel skal du ikke se bort fra at det dukker opp en norsk gjesteblogger på SlowPlanet.

I tillegg til foredraget, var undertegnede og Mats Staugaard fra i1-nettverket gjester hos SofaPrat. Kanskje mest til forlystelse for oss selv, men forhåpentligvis også for andre. Arnt og Thomas var smånervøse, med tanke på at SofaPrat ble direktesendt på VG TV, mens Mats og jeg knapt rakk å bli nervøse.

SofaPrat #20

BloggCamp

Foto: Eirik Helland Urke ©

Intervju med Thomas Moen

Jeg benyttet anledningen til å slå av en liten prat med Thomas fredag kveld.

Bilder

En mann som tar masse fantastiske bilder, men som sjelden selv er avbildet, Eirik Helland Urke, her sammen med Kristin Oudmayer.

Eirik Helland Urke og Kristin Oudmayer

Jeg har puttet ut en håndfull bilder på Flickr. I tillegg har Eirik også publisert en god del.

Presentasjon

Alle presentasjoner ble sendt direkte på VG TV, samt tatt opp. Det har kommet løfter om publisering av opptakene på nett, så får vi bare smøre oss med tålmodighet. I mellomtiden kan du se denne slidecast-en av presentasjonen jeg holdt.

De seriøse tilbakemeldingene på mitt foredrag har utelukkende vært positive. Det er jeg selvfølgelig svært fornøyd med, og tar det som en bekreftelse på at det jeg mener er riktig. Etter foredraget ble jeg også intervjuet av Stian fra VG Nett, som publiserte artikkelen Dette er «Folkeskikk 2.0».

Bli med videre

Skulle du ha hilst på meg i løpet av helgen, er det lov å slenge seg på Twitter, LinkedIn eller Facebook.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler