Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

BloggCamp 2009 oppsummert

22.06.09

Panorama fra Odderøya fyr

Etter å ha tilbrakt noen dager i telt i Kristiansand, passer det fint med en liten oppsummering etter BloggCamp.

Som deltaker og foredragsholder synes jeg BloggCamp gikk på skinner. Jeg opplevde alt som positivt, og gir all honnør til Thomas og de andre dyktige menneskene som på kort tid har klart å stable et så velgjennomført arrangement på beina.

Jeg møtte også masse nye mennesker. Kun en liten håndfull hadde jeg truffet tidligere, derfor var det ekstra hyggelig å sette ansikt på kjente navn. Ingen nevnt, ingen glemt, og så videre. Allikevel skal du ikke se bort fra at det dukker opp en norsk gjesteblogger på SlowPlanet.

I tillegg til foredraget, var undertegnede og Mats Staugaard fra i1-nettverket gjester hos SofaPrat. Kanskje mest til forlystelse for oss selv, men forhåpentligvis også for andre. Arnt og Thomas var smånervøse, med tanke på at SofaPrat ble direktesendt på VG TV, mens Mats og jeg knapt rakk å bli nervøse.

SofaPrat #20

BloggCamp

Foto: Eirik Helland Urke ©

Intervju med Thomas Moen

Jeg benyttet anledningen til å slå av en liten prat med Thomas fredag kveld.

Bilder

En mann som tar masse fantastiske bilder, men som sjelden selv er avbildet, Eirik Helland Urke, her sammen med Kristin Oudmayer.

Eirik Helland Urke og Kristin Oudmayer

Jeg har puttet ut en håndfull bilder på Flickr. I tillegg har Eirik også publisert en god del.

Presentasjon

Alle presentasjoner ble sendt direkte på VG TV, samt tatt opp. Det har kommet løfter om publisering av opptakene på nett, så får vi bare smøre oss med tålmodighet. I mellomtiden kan du se denne slidecast-en av presentasjonen jeg holdt.

De seriøse tilbakemeldingene på mitt foredrag har utelukkende vært positive. Det er jeg selvfølgelig svært fornøyd med, og tar det som en bekreftelse på at det jeg mener er riktig. Etter foredraget ble jeg også intervjuet av Stian fra VG Nett, som publiserte artikkelen Dette er «Folkeskikk 2.0».

Bli med videre

Skulle du ha hilst på meg i løpet av helgen, er det lov å slenge seg på Twitter, LinkedIn eller Facebook.

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • Micro-Generation Born Between 1977-1983 Given New Name

  If you were born between 1977-1983, you’ve likely been nodding along in agreement. While this window is only seven years wide, we are a cohort that grew up between two very different cohorts—the Gen-Xers and the Millennials. We are the bridge from analog to digital, and for that reason, Woodman, Associate Professor of Sociology, is now classifying us as Xennials.

 • What’s my job again? Three steps to promote value within an Agile team | ThoughtWorks

  Agility is a mindset — a culture that depends on each and every one of us. It’s the belief that each person can contribute unique value to a project. This is challenging — many of us aren’t used to the level of ownership, collaboration, flexibility and disruptive thinking that Agile demands.

 • Chris Slane’s privacy-oriented editorial cartoons are painfully funny – Boing Boing

  Online privacy is pretty much a dumpster-fire, but it’s a funny dumpster fire in the world of Kiwi editorial cartoonist Chris Slane, whose one-panel strips are hilarious in a kind of oh-shit-we’re-doomed kind of way.

 • Kristin Clemets blogg

  Det har vært trist å følge norsk politikk denne uken. Men kanskje kan det komme noe godt ut av det. For kanskje kan våre politikere nå rette blikket fremover og erkjenne farene ved forfall og forsøpling av den politiske debatten.

 • The 600+ Companies PayPal Shares Your Data With - Schneier on Security

  One of the effects of GDPR – the new EU General Data Protection Regulation – is that we’re all going to be learning a lot more about who collects our data and what they do with it. Consider PayPal, that just released a list of over 600 companies they share customer data with.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt