Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

slide:ology

06.08.09

slide:ology

Før ferien gikk jeg til innkjøp av et par bøker for å forbedre min presentasjonsteknikk. Øverst på handlelisten lå slide:ology av Nancy Duarte, damen som blant annet har utarbeidet presentasjonen Al Gore benytter i An Inconvenient Truth.

For å ta det viktigste først: Holder du presentasjoner på regelmessig basis, er dette en bok du skal kjøpe!

slide:ology tar deg igjennom de viktigste punktene i prosessen med å lage en vellykket presentasjon. Boken dekker alt fra innledende brainstorming, bruk av diagrammer, bilder og data, via bruk av bevegelige elementer til selve fremføringen av presentasjonen. Boken er visuelt tiltalende, meget lettlest og noe du garantert pløyer igjennom på få dager, slik jeg gjorde.

Jeg kommer tilbake med mine praktiske erfaringer fra boken, straks jeg får omsatt dem til det virkelige liv.

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2020 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt