Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Er Spotify for dyrt?

31.08.09

Spotify

Spotify har akkurat sluppet sin iPhone-klient. Det krever et Premium-abonnement på Spotify til 99,- kroner måneden. I samme anledning hevder jeg at 99,- kroner måneden for Spotify Premium er for dyrt til at jeg vil benytte meg av tilbudet.

99,- kroner i måneden er latterlig billig med tanke på mengden musikk man har tilgang til. Imidlertid er det manglende funksjonalitet i klienten som ikke gjør det verdt pengene.

Spotify gir deg anledning til å søke frem sanger, album og artister, og lagre dem i spillelister. Det er foreløpig ikke mulig å kategorisere spillelister i hierarkier, slik petimeter som meg foretrekker. Mangelen på et brukervennlig, avansert søk er også utslagsgivende, selv om det finnes muligheter. Det er altså manglene som ikke gjør det verdt 99,- kroner måneden for et Premium-abonnement på Spotify.

Den dagen Spotify gir meg muligheten til å lage kategorier med hierarkiske spillelister, samt muligheten til å søke internt i eget hierarki, er dagen jeg handler et Premium-abonnement.

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • 10 Hidden URLs to Help You Rule the Web

  You’re probably used to bookmarking your favorite sites for easy access, but the web goes much deeper than the top domains you’re familiar with—from your social networks to your email box, having the right URL to hand can enable you to jump right into the page, feature, setting, or search you need. Here are 10 of the most useful ones.

 • En ny gullstandard for personvern

  Fredag før påske presenterte regjeringen en ny personopplysningslov. Loven er det viktigste svaret på hvordan vi skal hindre at private bedrifter eller offentlige myndigheter misbruker våre persondata.

 • Kristin Clemets blogg - Her skriver jeg om ideer, verdier og politikk.

  Men verst er det, såvidt jeg kan bedømme, at hele tonen blant mange av dem som er aktive på Twitter, er blitt så ufordragelig og kald. Mange opptrer dessuten anonymt, samtidig som de i lite hyggelige ordelag omtaler mennesker som deltar med fullt navn.

 • Akimbo: A Podcast from Seth Godin av Seth Godin på Apple Podcasts

  Hvorfor er Facebook og Google blant verdens største selskaper når du ikke betaler for tjenesten?

 • How healthy is the internet?

  Our 2018 compilation of research explains what’s helping and what’s hurting the Internet across five issues, from personal experience to global concerns.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt