Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Er Spotify for dyrt?

31.08.09

Spotify

Spotify har akkurat sluppet sin iPhone-klient. Det krever et Premium-abonnement på Spotify til 99,- kroner måneden. I samme anledning hevder jeg at 99,- kroner måneden for Spotify Premium er for dyrt til at jeg vil benytte meg av tilbudet.

99,- kroner i måneden er latterlig billig med tanke på mengden musikk man har tilgang til. Imidlertid er det manglende funksjonalitet i klienten som ikke gjør det verdt pengene.

Spotify gir deg anledning til å søke frem sanger, album og artister, og lagre dem i spillelister. Det er foreløpig ikke mulig å kategorisere spillelister i hierarkier, slik petimeter som meg foretrekker. Mangelen på et brukervennlig, avansert søk er også utslagsgivende, selv om det finnes muligheter. Det er altså manglene som ikke gjør det verdt 99,- kroner måneden for et Premium-abonnement på Spotify.

Den dagen Spotify gir meg muligheten til å lage kategorier med hierarkiske spillelister, samt muligheten til å søke internt i eget hierarki, er dagen jeg handler et Premium-abonnement.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Programvare WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler