Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Tallet er 1000

03.09.09

1000

Dette er post nummer 1000 her på bekkelund.net. Gjennom 1000 poster, notiser, artikler og kronikker har jeg delt min kunnskap, mine tanker og meninger med deg i nesten 15 år. Selv om arkivet kun går tilbake til 2003, ble de eldste artiklene publisert på nett allerede i 1995 og siden republisert i bloggen.

I denne anledning er det passende å se litt på hva som har engasjert og hva som kommer til å engasjere i fremtiden.

Jeg skriver om mange emner her på bekkelund.net, noe listen over kategorier understreker. Allikevel er teknologi fellesnevneren i det jeg skriver om. Teknologi er det jeg jobber med og kan best, i tillegg engasjerer teknologiens muligheter meg, derfor er det naturlig å dele min kunnskap, mine tanker og meninger om akkurat dette.

I løpet av de siste par årene ser jeg også hvordan jeg har satt mine meninger i et politisk perspektiv og hvordan teknologi skal inngå i et ideelt samfunn. Ettersom teknologi er hundre prosent menneskeskapt og -kontrollert, er det også relativt enkelt å vite hvordan den bør brukes for optimal utnyttelse. Dagens teknologibransje er dessverre preget av manglende forståelse for akkurat dette og mer orientert rundt egeninteresser. Det ønsker jeg å balansere bedre enn i dag.

Hva fremtiden bringer er det ingen som vet. Selv ønsker jeg å bruke fremtiden til å påvirke mennesker til å ta riktige beslutninger. Dette skal jeg gjøre ved å dele min kunnskap, mine tanker og meninger om det jeg kan best, nemlig teknologi. At jeg samtidig kommer til å skrive om andre emner kan du ta for gitt.

Jeg håper du har hygget deg med mine 1000 poster og håper du blir værende i minst 1000 til. Jeg benytter også anledningen til å si tusen takk for at akkurat du som leser og kommentator gjør det verdt å fortsette.

Samtidig ønsker jeg en konkret tilbakemelding fra deg: Hva vil du lese mer om?

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler