Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Kvalitet, kvantitet og blogging

23.10.09

Det kommer neppe som noen overraskelse at jeg leser en del blogger. Eller for å være pinlig korrekt; følger en del blogger. Listen over blogger du ser til høyre for denne teksten reflekterer kun toppen av isfjellet. Resten består av alt fra private blogger som oppdateres et par ganger i året, til bedriftseide blogger som oppdateres flere ganger daglig. I denne artikkelen synser jeg lett rundt hva som er ideell oppdateringsfrekvens for en blogg.

Hva som oppleves som ideell oppdateringsfrekvens er selvfølgelig en individuell vurdering, men jeg har noen klare tanker om hva jeg opplever som en overkommelig mengde informasjon over en gitt periode.

Å lese en blogg som oppdateres maksimalt på daglig basis føles som en overkommelig oppgave. Da blir det maksimalt fem til syv oppdateringer i uken, noe som er overkommelig når jeg er fraværende et par dager. Ønsker jeg å kommentere på en av de litt eldre artiklene føler jeg meg trygg på at bloggforfatteren ikke mentalt har beveget seg videre med nye bloggartikler, slik at jeg sannsynligvis vil få et svar på kommentarer jeg måtte legge igjen.

Videre mener jeg man gir et bedre inntrykk av kvalitet ved å publisere maksimalt et par artikler daglig, fremfor å publisere kvantitet og et stort antall artikler hver dag. Det gjør det samtidig vesentlig enklere for meg å reflektere over et par poeng, fremfor å mentalt fordøye flere titalls poeng daglig.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler