Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Hvem der?

26.10.09

5 minutes alone

Martin Bekkelund

Martin Bekkelund er mitt navn.

Det er meg, det; Martin Bekkelund.

Gjennom de siste par årene har ikke bare Martin Bekkelund vært meg som person, men også en merkevare jeg selv har skapt gjennom denne bloggen, jobb og personlig engasjement i saker jeg oppriktig tror på og arbeider for.

Via jobb, forskjellige medier og presse kommer nå forespørsler om foredrag, deltakelse i paneldebatter, ønsker om uttalelser og andre henvendelser som resulterer i offentlig beskuelse av Martin Bekkelund.

Det liker jeg.

Ikke fordi jeg har et overdrevent oppmerksomhetsbehov, men fordi jeg liker at meningene mine betyr noe og blir hørt.

Jeg befinner meg om dagen i en situasjon hvor jeg både får henvendelser privat og via jobben jeg har i Friprogsenteret. Private henvendelser kan overlappe det jeg arbeider med på jobben, og omvendt. Utfordringen ligger i å definere hva som er jobb og hva som er privat.

Jeg har innsett at jeg er Martin Bekkelund i Friprogsenteret, også når jeg selv definerer meg selv i privat kontekst. Jeg er — som en god venn av meg så passende uttalte det — uløselig knyttet til Friprogsenteret.

Samtidig har jeg alltid engasjert meg i teknologi her på bekkelund.net, enten det er bruk av fri programvare, åpne standarder, digitale rettigheter eller IT-politikk. Selv om deler av dette ikke er direkte overlappende med det jeg arbeider med på jobben, er det allikevel noe jeg vil overføre mer til jobbkontekst enn hva jeg har gjort tidligere. Det betyr at jeg i fremtiden vil publisere mer av dette stoffet i jobbloggen. Samtidig innebærer også dette at jeg ikke lenger står like fritt til å mene det som måtte falle meg inn der og da, men at jeg må avstemme det med jobbens offisielle mening om emnet som diskuteres.

I alle tilfeller også dette en periode som må prøves ut, føles på og mestres for å komme videre. Det er blant annet derfor det har vært lavere frekvens på bloggingen den siste tiden. Jeg gleder meg til fortsettelsen, og til å få disse brikkene på plass for å oppnå ny suksess.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler