Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Støtt Røde Kors

19.11.09

Røde Kors-kopp

Jeg har en kopp fra Røde Kors. Denne julen tenkte jeg å selge den til høystbydende og la pengene gå til Røde Kors. Ikke nok med det, jeg kommer samtidig til å donere det dobbelte av salgssummen til Røde Kors, dog med en øvre grense på 10 000,- kroner.

Koppen er av samme type som du ser over. Den som legger inn det høyeste budet får koppen forsiktig innpakket og tilsendt i posten. I tillegg medfølger det kvittering for innbetaling til Røde Kors.

Bud legges igjen i kommentarfeltet!

Skulle du ha lyst til å støtte Røde Kors’ glimrende arbeid på annen måte, kan du for eksempel starte med å besøke dem på nett, Facebook eller Twitter. Du kan samtidig vurdere å bli medlem.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler