Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Machinarium

20.11.09

Machinarium

Anne Siri tipset meg om Machinarium. Det burde hun kanskje ikke gjort. Til tross for at jeg ikke er noen stor spiller er Machinarium et spill som treffer meg midt i hjertet, med sin herlige, naive tilnærming til hjernetrim.

I Machinarium spiller du en liten robot som blir kastet ut av byen han bor i. Du skal hjelpe ham tilbake til byen ved å løse små og store utfordringer underveis. Machinarium byr på timesvis med utfordringer, underholdning og er til tider en prøvelse for tålmodigheten og selvbeherskelsen i form av å holde tilbake ord som ikke egner seg på trykk.

Machinarium kjøper du på nett til både Linux, Mac og Wintendo. For en skammelig hundrelapp får du både spill og et soundtrack som egner seg ypperlig også til andre anledninger.

Machinarium

Machinarium

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2019 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt