Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Skiforeningen

08.01.10

Skiforeningen

Det er snart et par år siden jeg gjorde alvor av å melde meg inn i Turistforeningen på livstid. Jeg har lenge vurdert det samme med Skiforeningen, hvor jeg dessverre ikke har vært medlem siden jeg bodde under samme tak som opphavet, og var familiemedlem.

Nå har jeg derimot meldt meg inn i Skiforeningen igjen, men foreløpig kun som husstandsmedlem. Er du blant dem som benytter deg av skiløypene i Oslo-marka anbefaler jeg at du gjør det samme.

Som Skiforeningen selv sier; «Det snør ikke spor»!

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2020 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt