Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Internett drepte produktet mitt

19.03.10

I en lang årrekke har du solgt et anerkjent produkt som er kjent for god kvalitet. Produktet ditt er det beste på markedet! Naboen kjøper det, venner kjøper det, familie kjøper det. Stort sett alle du kjenner har kjøpt produktet ditt. Men så kom internett og produktet blir tilgjengelig på andre måter. Du får konkurranse og blir utkonkurrert. Folk slutter å kjøpe produktet ditt.

Dermed slutter du å selge produktet ditt og legger det heller ut gratis på internett. For å ta opp konkurransen. Imidlertid har du ikke lagt en plan for hvordan du nå skal tjene penger på produktet ditt. Hvor lurt er det egentlig?

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2020 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt