Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Internett drepte produktet mitt

19.03.10

I en lang årrekke har du solgt et anerkjent produkt som er kjent for god kvalitet. Produktet ditt er det beste på markedet! Naboen kjøper det, venner kjøper det, familie kjøper det. Stort sett alle du kjenner har kjøpt produktet ditt. Men så kom internett og produktet blir tilgjengelig på andre måter. Du får konkurranse og blir utkonkurrert. Folk slutter å kjøpe produktet ditt.

Dermed slutter du å selge produktet ditt og legger det heller ut gratis på internett. For å ta opp konkurransen. Imidlertid har du ikke lagt en plan for hvordan du nå skal tjene penger på produktet ditt. Hvor lurt er det egentlig?

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler