Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

GoOpen 2010

06.04.10

GoOpen

Hva er GoOpen?

GoOpen er en IT-konferanse i regi av min arbeidsgiver, Friprogsenteret, om fri programvare og deling, gjenbruk og samarbeid om IT-løsninger. I år arrangeres GoOpen for tredje gang, denne gangen på Latter på Aker Brygge i Oslo. Presentasjoner, filmer og bilder fra tidligere år finner du på GoOpen.no.

Hva er høydepunktene?

I Friprogbloggen har jeg trukket frem følgende foredrag som jeg selv har lyst til å få med meg:

Skulle du ha andre preferanser enn meg kan du jo ta en titt på programmet.

Hvorfor bør jeg gå?

Fri programvare handler om valgfrihet. Frihet til selv å kunne velge hva du skal gjøre med programvaren din, hvem som skal hjelpe deg hvis du trenger hjelp og frihet til å dele, gjenbruke og samarbeide med andre, dersom du ønsker det.

Mange tror fri programvare er en sær og snever greie, uten nevneverdig utbredelse utenfor gutterommet. Det er det selvfølgelig ikke. Det er blant annet derfor store, kjente aktører som BBS, NSB, Statens kartverk, yA Bank og Euronics sverger til fri programvare.

Du bør dra på GoOpen for å lære om hvilke strategier disse bedriftene har for bruk av fri programvare. I tillegg får du også noen tips om hvordan du tar i bruk fri programvare i egen bedrift og hvilke leverandører som finnes i markedet. Dessuten får du to dager med mingling sammen med andre kunder og leverandører, slik at du får et godt nettverk som kan hjelpe deg videre.

Du melder deg på via GoOpen.no.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler