Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Fingeren i datalagringsjorda

21.04.10

Det er på tide at våre folkevalgte — i dette tilfellet Arbeiderpartiet og Høyre — stikker fingeren i jorda og kommer til noen erkjennelser når det gjelder Datalagringsdirektivet (DLD). Siden debatten om innføringen av DLD i norsk rett startet, har vi notert oss følgende:

I tillegg vet vi at blant annet Barneombudet og Forsvaret er skeptiske til innføringen av DLD.

Er det ikke på tide å erkjenne at debatten om DLD ikke lenger er et spørsmål om fornuft, men et spørsmål om å måtte erkjenne at man har blitt tilført ny kunnskap gjennom debatten? Kunnskap som i sin tur gjør det mulig å skifte standpunkt. Kunnskap som forteller deg at DLD rett og slett er helt feil?

Politikere som ikke klarer å erkjenne akkurat dette bør vurdere sin stilling umiddelbart. Respekt får man ved å erkjenne sine feil, ikke ved å tviholde på dem. La det være et tankekors, kjære Arbeiderparti- eller Høyre-politiker.

Frustrasjoner Politikk

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er SVP Business Development, International Growth hos Documaster. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2023 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler