Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Sommeren 2010

01.08.10

Sommeren 2010 har vært en av de beste på svært lenge. Jeg har reist og sett mye med mennesker jeg er glad i. Unike opplevelser og mange inntrykk plasserer hverdagen langt, langt vekk og gjør at man lett tar fatt på høstens oppgaver med ny energi.

I denne artikkelen tar jeg deg med bilder gjennom sommerens opplevelser. Du kan trykke på hvert bilde for en større utgave.

New York

New York slutter aldri å imponere. Det er en by man forelsker seg i og gjerne returnerer til igjen og igjen. I år fikk jeg gleden av å oppleve New York i mer enn 40°C.

New York 2010

Helgelandskysten

Norge har ufattelig mye fin natur å by på. Mye av denne naturen ligger nord for Sinsenkrysset, det gjelder bare å ta seg bryet med å lete frem til disse perlene som ligger langt nord. Da vil man finne Helgelandskysten med sine 6500 øyer, holmer og skjær og en fantastisk overgang mellom fjell og sjø.

Helgelandskysten

Lomsdal-Visten

Fjellene som tilstøter Helgelandskysten heter Vistfjellan og inngår i den nyopprettede nasjonalparken Lomsdal-Visten. Dette er et område så unikt og spesielt at jeg kommer tilbake med en egen artikkel om turen gjennom dette fantastiske området.

På verdens tak

Lomsdalen

Lomsdal-Visten

Vinjerock & Jotunheimen

For første gang fikk jeg med meg Vinjerock. God steming, god mat, godt selskap, godt vær og god musikk på festivalen på Eidsbugarden i Jotunheimen.

Jotunheimen

Ralph Myerz på Vinjerock 2010

Teltplass på Vinjerock 2010

Duppeditter

Selv om jeg har tatt fri fra alt som har med jobb og nett å gjøre, ligger det allikevel i min natur å like duppeditter. I sommer fikk jeg blant annet en iPad, en Mac Mini og to sett nye høretelefoner. Egne anmeldelser kommer ved anledning.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

På farten

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler