Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Sommeren 2010

01.08.10

Sommeren 2010 har vært en av de beste på svært lenge. Jeg har reist og sett mye med mennesker jeg er glad i. Unike opplevelser og mange inntrykk plasserer hverdagen langt, langt vekk og gjør at man lett tar fatt på høstens oppgaver med ny energi.

I denne artikkelen tar jeg deg med bilder gjennom sommerens opplevelser. Du kan trykke på hvert bilde for en større utgave.

New York

New York slutter aldri å imponere. Det er en by man forelsker seg i og gjerne returnerer til igjen og igjen. I år fikk jeg gleden av å oppleve New York i mer enn 40°C.

New York 2010

Helgelandskysten

Norge har ufattelig mye fin natur å by på. Mye av denne naturen ligger nord for Sinsenkrysset, det gjelder bare å ta seg bryet med å lete frem til disse perlene som ligger langt nord. Da vil man finne Helgelandskysten med sine 6500 øyer, holmer og skjær og en fantastisk overgang mellom fjell og sjø.

Helgelandskysten

Lomsdal-Visten

Fjellene som tilstøter Helgelandskysten heter Vistfjellan og inngår i den nyopprettede nasjonalparken Lomsdal-Visten. Dette er et område så unikt og spesielt at jeg kommer tilbake med en egen artikkel om turen gjennom dette fantastiske området.

På verdens tak

Lomsdalen

Lomsdal-Visten

Vinjerock & Jotunheimen

For første gang fikk jeg med meg Vinjerock. God steming, god mat, godt selskap, godt vær og god musikk på festivalen på Eidsbugarden i Jotunheimen.

Jotunheimen

Ralph Myerz på Vinjerock 2010

Teltplass på Vinjerock 2010

Duppeditter

Selv om jeg har tatt fri fra alt som har med jobb og nett å gjøre, ligger det allikevel i min natur å like duppeditter. I sommer fikk jeg blant annet en iPad, en Mac Mini og to sett nye høretelefoner. Egne anmeldelser kommer ved anledning.

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • Micro-Generation Born Between 1977-1983 Given New Name

  If you were born between 1977-1983, you’ve likely been nodding along in agreement. While this window is only seven years wide, we are a cohort that grew up between two very different cohorts—the Gen-Xers and the Millennials. We are the bridge from analog to digital, and for that reason, Woodman, Associate Professor of Sociology, is now classifying us as Xennials.

 • What’s my job again? Three steps to promote value within an Agile team | ThoughtWorks

  Agility is a mindset — a culture that depends on each and every one of us. It’s the belief that each person can contribute unique value to a project. This is challenging — many of us aren’t used to the level of ownership, collaboration, flexibility and disruptive thinking that Agile demands.

 • Chris Slane’s privacy-oriented editorial cartoons are painfully funny – Boing Boing

  Online privacy is pretty much a dumpster-fire, but it’s a funny dumpster fire in the world of Kiwi editorial cartoonist Chris Slane, whose one-panel strips are hilarious in a kind of oh-shit-we’re-doomed kind of way.

 • Kristin Clemets blogg

  Det har vært trist å følge norsk politikk denne uken. Men kanskje kan det komme noe godt ut av det. For kanskje kan våre politikere nå rette blikket fremover og erkjenne farene ved forfall og forsøpling av den politiske debatten.

 • The 600+ Companies PayPal Shares Your Data With - Schneier on Security

  One of the effects of GDPR – the new EU General Data Protection Regulation – is that we’re all going to be learning a lot more about who collects our data and what they do with it. Consider PayPal, that just released a list of over 600 companies they share customer data with.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt