Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Litt om ferie

02.08.10

På verdens tak

For meg er ferie å gjøre noe annet enn det jeg gjør ellers. Før ferien rant bloggene jeg leser over med tips om hvordan man kommer seg på nett verden rundt med all verdens dingser, eller hvordan man holder seg oppdatert på alt som skjer på nett i ferien.

Som et fint alternativ kom min gode venn Espen på banen med verdens enkleste tips:

Q: Hvordan holde seg oppdatert på jobb, e-post og sosiale medier i ferien?

A: Bare glem det!

Som nevnt er ferie for meg å gjør noe annet enn ellers. Ikke at jeg har stor fokus på å gjøre noe annet, det bare blir slik. I skrivende stund har jeg vært tilnærmet offline i mer enn fire uker. I omlag tre av disse har jeg hatt tilgang til nett, mens jeg i den fjerde har vært i den norske fjellheimen hvor dekningen er tynnere enn avisene på denne årstiden. På telefonen har det stått Ingen tjeneste. I de tre ukene med tilgang har jeg allikevel holdt meg offline, med telefon og datamaskin liggende nedpakket i kofferten.

Det beste er at det føles godt å parkere hverdagen, uansett hvor glad jeg er i å jobbe, blogge, surfe nettet eller konversere i sosiale medier. Hverdagen innhenter meg raskt nok uansett hvor inaktiv jeg er i ferien.

For første gang på mange, mange år føler jeg virkelig at jeg har hatt ferie. Jeg har reist mye og sett og opplevd mye med mennesker jeg er glad i. Det gjør at jeg nå gleder meg både til å ta fatt på alt jeg har lagt til side i ferien og gleder meg til alle de fine opplevelsene høsten har å by på, hverdagene inkludert.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler