Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Korn III — Remember Who You Are

18.08.10

De glade misantropene i KoЯn har velsignet verden med et nytt album, Korn III — Remember Who You Are. Leverer KoЯn fortsatt varene etter 17 år?

Korn III — Remember Who You Are

På mange måter minner Korn III — Remember Who You Are om debutalbumet Korn fra 1994. Det kan virke som om Korn har en tilbake-til-røttene-periode med et lydbilde som minner svært om Korn. Fyldig bass, skarpe bassgitar-riff, særegne lydeffekter og Jonathan Davis’ klagende vokal. Det burde være oppskriften på en suksess.

Korn III — Remember Who You Are er definitivt et album du må ha i samlingen din. Allikevel har jeg problemer med å gi det toppkarakter. Dersom jeg rullet terning, ville jeg gitt det en klar 4. Sangene er solide, fengende og det man forventer fra KoЯn, men etter å ha lyttet til det flere titalls ganger skiller det seg allikevel ikke nevneverdig ut fra resten av KoЯns utgivelser.

Sanger som trekker opp er Oildale [Leave Me Alone], Fear is a Place to Live, Let the Guilt Go og The Past. Resten av sangene blir litt for typiske.

Korn III — Remember Who You Are lytter du til på Spotify.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Film • Musikk • Bok

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler