Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Kan internett forbedre turopplevelsen?

08.03.11

Hvordan kan internett og sosiale medier gjøre turopplevelser bedre? Tirsdag 12. april klokken 19.30 holder jeg foredrag for Turistforeningen om temaet. Foredraget er gratis og er åpent for alle, enten du er medlem eller ei.

Å gå på tur er en del av den ur-norske folkesjela, enten det er små turer i nærområdet, hytte-til-hytte på fjellet eller med ski på beina i høyfjellet med overnatting i snøhule. Opplevelsene elsker vi å dele med andre, enten vi deler opplevelsene sammen på tur eller over fotoalbumet hjemme i sofaen.

Gjennom de siste årene har det vokst frem tjenester på nett, såkalte sosiale medier, som lar oss dele nesten hva det måtte være — også bilder, video, turforslag, informasjon om gode fiskevann, anbefaling av hytter, oppskrifter på turmat og så videre.

Mitt utgangspunkt for foredraget er hvordan jeg benytter internett og sosiale medier både før, under og etter turen. Hvordan planlegger jeg en tur? Hvilke hjelpemidler bruker jeg underveis? Hva deler jeg når jeg kommer hjem? Ville Nansen vært på Facebook? Ville Amundsen sjekket inn på Sydpolen før Scott?

Om foredraget:

Tid Tirsdag 12. april klokken 19.30
Sted Papirbredden
Adresse Grønland 58, Drammen (se kart)
Arrangør Turistforeningen
Pris Gratis
Åpent for Alle
Transport Tog til Drammen (10 minutter gange) eller bil (parkeringshus)
Påmelding Via Facebook (selvfølgelig)

Vis større kart

Martin holder foredrag

Foto: Henry HuiCC-BY-SA 3.0

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler