Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Anmeldt: Boken om Lomsdal-Visten

14.03.11

Sist sommer tilbrakte vi en uke i Lomsdal-Visten nasjonalpark i Nordland. Nå er Marius Nergård Pettersen ute med boken om Lomsdal-Visten. Enten du er friluftsfant eller fotofantast er dette en må-ha-bok i samlingen din.

Lomsdal-Visten av Marius Nergård Pettersen

I min tidligere omtale av Lomsdal-Visten uttalte jeg at området sannsynligvis er noe av det mest spektakulære jeg har opplevd av natur. 250 sider ble derfor slukt på et par dager, til øyet ble stort og vått og hjertet fylt med lengsel. Jeg vil tilbake!

Marius innehar akkurat det en naturforfatter og -fotograf skal ha; unike fotografiske evner og en varm og inkluderende skrivestil som gjør boken umulig å legge fra seg før man har nådd siste side. Man inviteres med på tur og får følge forfatterens personlige skildringer av to år gjennom Lomsdal-Visten.

Bildene i boken er like spektakulære som naturen de avbilder. Marius har spesielle evner til å fange vakre motiver og ikke minst lage små, nærmest usynlige detaljer som beriker bildene. Mange av bildene er publisert på Marius’ nettsted for Lomsdal-Visten, Det gjemte landet.

I stedet for å fortsette planleggingen av sommerens tur Norge på tvers, sitter samboeren og jeg nå bøyd over kartene over Lomsdal-Visten og lurer på hvor vi skal gå og hvor mange uker vi skal bruke.

Boken er utgitt av Larsforlaget og koster skarve 399,- kroner hos Haugen Bok. Les gjerne det første kapittelet gratis på nett.

Løp og kjøp!

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Film • Musikk • Bok

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler