Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Anmeldt: Tribes

18.03.11

Usikker på hva som er god og dårlig ledelse? Lurer du på hvordan du skaper endringer? Eller søker du bare litt ekstra motivasjon i hverdagen? I alle tilfeller er Tribes av Seth Godin 130 lettleste sider med feel-good-stemning.

Tribes

En tribe, eller en stamme som vi kaller det på norsk, er en løs gruppering av mennesker med felles interesser. En slik stamme kan være stor eller liten, lokal eller internasjonal og dreie seg om hva som helst. En fellesnevner for slike stammer er at de ofte har ett eller flere forbilder — en leder — som er visjonær og peker ut retningen for deres felles interesse.

Og den lederen er deg!

Tribes er en lettlest bok om hvordan du viser vei og leder din stamme. Hånd i hånd med ledelse går ønsket om endringer, hvordan man aldri skal være tilfreds med middelmådighet og status quo.

Dette er ikke bare en god bok om ledelse, det er en god bok for den som søker inspirasjon og selvtillit.

Tribes kjøper du for fattige 80,- kroner hos Amazon.com.

Løp og kjøp!

Film • Musikk • Bok

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er SVP Business Development, International Growth hos Documaster. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2023 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler