Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Martin Gratislund

12.04.11

At jeg deler tanker, tips og erfaringer gratis via mitt eget nettsted, betyr ikke at min kompetanse og fritid også er gratis.

Daglig mottar jeg e-post fra mennesker som har lest noe jeg har skrevet eller overvært et foredrag jeg har holdt. Kanskje vil de ha meg til å holde et foredrag, delta i et møte, hjelpe dem på nett eller mene noe om deres bruk av IT.

Det er en anerkjennelse jeg setter stor pris på.

Samtidig er det viktig å forstå at selv om jeg deler tanker og erfaringer gratis her, så betyr ikke det at min kompetanse og fritid er tilgjengelig uten kostnad.

Det har tatt meg hele mitt liv å bygge opp den kompetansen og erfaringen jeg har. Når du ber meg om min tid, bør du forstå at det du egentlig ber om er noen minutters tilgang til det som har tatt hele mitt liv å bygge opp.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler