Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Åpent brev til Knut Storberget

02.05.11

Kjære Knut Storberget,

Når Datalagringsdirektivet (DLD) nå er innført, tenkte jeg å gjøre mitt for å bidra til å oppklare alvorlig kriminalitet og terrorvirksomhet.

I stedet for å bruke masse tid og krefter på at politiet skal hente ut data fra min mobiloperatør, kan du her klikke på de to kartene under for en oversikt over hvor jeg har vanket den siste tiden. Av åpenbare grunner er det litt vanskelig å tidfeste posisjonene, men send meg en e-post så skal jeg hjelpe deg videre.

iPhoneTracker

iPhoneTracker

Som du ser har jeg vært i både USA, Øst-Europa, Midtøsten, Asia og nesten i Russland, men jeg kan forsikre deg om at jeg har vært snill gutt, altså.

Da jeg var i Asia var jeg riktignok Al-Jazeera, men vi planla ingenting skummelt, det lover jeg.

Og da jeg var ved Russland kjørte jeg kanskje litt fort på snøscooter opp og ned Pasvikelva. Mobiltelefonen lå da på hytta, så jeg tenkte bare det var greit å informere om det.

Håper det kommer til nytte

Med beste ønsker om økt oppklaring av alvorlig kriminalitet og terrorvirksomhet

Martin Bekkelund

Frustrasjoner Politikk

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er SVP Business Development, International Growth hos Documaster. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2023 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler