Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Slottsnytt

13.05.11

En pressemelding har akkurat ankommet undertegnede med teleks fra Det norske Arbeiderparti Det Kongelige Norske Arbeiderparti.

I lys av de siste dagers hendelser har Det norske Arbeiderparti besluttet å gi Hans Majestet Kong Harald ekstra avlasting i en hektisk periode. Fra og med 17. mai endrer også Det norske Arbeiderparti navn til Det Kongelige Norske Arbeiderparti.

— Tanken er at jeg, og bare jeg — Jens Stoltenberg — skal stå på balkongen 17. mai og motta hyllesten fra folket, slik jeg fortjener, forteller en energisk Jens Stoltenberg. Forrige gang jeg avlastet Kongen fungerte det glimrende, bortsett fra litt øresus i etterkant, fortsetter han, mens han klør seg i øret med en kongesløyfe.

Til MTB forteller Stoltenbergs politiske rådgiver, Sindre Fossum Beyer, at Jens og Jonas var uenige om hvem som skulle påta seg jobben, men at de løste konflikten med rævkrok på Kristin Halvorsens kontor. Etter at hun var gått hjem, selvsagt.

— I alle disse årene har Kongefamilien jobbet hardt der oppe, mens vi andre spiser is og pølser og ser hvem som kan lage den rareste stemmen med heliumballonger. Nå er det på tide at Kongefamilien får seg litt velfortjent fri på 17. mai, forklarer en gestikulerende Jens Stoltenberg mens han viser hvordan man inhalerer helium.

Samtidig med meldingen om at Jens Stoltenberg vil avlaste kongen, kommer meldingen om at Det norske Arbeiderparti endrer navn til Det Kongelige Norske Arbeiderparti. Til MTB forteller kommunikasjonssjef i Det Kongelige Norske Arbeiderparti, Pia Gulbrandsen, at navnebyttet er et endelig farvel med partiets grumsete historie som anti-monarkistisk, kommunistisk og revolusjonært. Hun forteller også at Det Kongelige Norske Arbeiderparti vurderer å oppkalle en ny farge etter partiet — kongerød.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Politikk

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler