Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Forventningsstyring

04.07.11

Det er fredag ettermiddag, og for andre gang denne dagen slenger jeg meg ned i et flysete. Idet jeg finner meg til rette, hører jeg kapteinens stemme sprake over flyets høyttaleranlegg. Det er fredag ettermiddag, jeg skal hjem, og for andre gang denne dagen hører jeg kapteinen annonsere at flyet er en halvtime forsinket.

Etter annonseringen følger en lang og helt sikkert rasjonell forklaring på hvorfor vi er forsinket. Men forklaringen drukner i banneordene i monologen som utspiller seg mellom ørene mine.

Europas mest punktlige flyselskap my ass!

Selskapet som svir av eventyrlige summer på reklame som skryter av at de skal få meg hjem i tide, at de skal hjelpe meg å rekke de viktige tingene i livet, vingeklipper fredagskvelden min med en halvtime.

For å være ærlig hadde jeg gitt beint faen i den halvtimen, hadde det ikke vært for at SAS tuter oss ørene fulle med hvor punktlige de er. Nær sagt all reklame fra selskapet det siste året har dreid seg om deres punktlighet.

Statistisk sett har de rett. Det hele handler om forventningsstyring. Skryter man på seg punktlighet, må man levere punktlighet. Legger man lista høyt, må man innfri forventningene man skaper. Det skjedde verken på tur eller retur på fredag.

Frustrasjoner

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er SVP Business Development, International Growth hos Documaster. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2023 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler