Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Ditt liv, ditt valg

12.07.11

«Jeg har ikke talent»

«Jeg er for gammel»

«Jeg er ikke smart nok»

Hvor ofte lener du deg på etablerte «sannheter»? Å velge en karriere som idrettsstjerne eller artist eller professor handler ikke om talent eller alder eller intelligens, men om interesse og vilje.

Gjennom hele livet blir du stilt overfor valg. Du kan velge den harde veien og bli det du ikke trodde var mulig, eller du kan velge den enkle veien og senere skylde talent eller alder eller intelligens for at du ikke ble hva du kunne.

I de fleste ting som angår ditt liv er det du og bare du som sitter med den reelle makten til å forandre livet ditt, enten det gjelder status eller anerkjennelse eller inntekt.

Jeg aksepterer at vi velger forskjellig, men jeg aksepterer ikke et øyeblikk at vi tror valgene er gitt på forhånd, og ligger utenfor vår makt.

Generelt

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler