Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Ditt liv, ditt valg

12.07.11

«Jeg har ikke talent»

«Jeg er for gammel»

«Jeg er ikke smart nok»

Hvor ofte lener du deg på etablerte «sannheter»? Å velge en karriere som idrettsstjerne eller artist eller professor handler ikke om talent eller alder eller intelligens, men om interesse og vilje.

Gjennom hele livet blir du stilt overfor valg. Du kan velge den harde veien og bli det du ikke trodde var mulig, eller du kan velge den enkle veien og senere skylde talent eller alder eller intelligens for at du ikke ble hva du kunne.

I de fleste ting som angår ditt liv er det du og bare du som sitter med den reelle makten til å forandre livet ditt, enten det gjelder status eller anerkjennelse eller inntekt.

Jeg aksepterer at vi velger forskjellig, men jeg aksepterer ikke et øyeblikk at vi tror valgene er gitt på forhånd, og ligger utenfor vår makt.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler